EU ügyfeleink részére

Jó tudni!

Ablak vagy ajtó vásárlásakor a megfelelő ár, minőség az egyik legfontosabb kritérium. Nagyon fontos a jó döntés, ugyanis épületünk ablakait, ajtóit, és egyéb perifériáit minimum 30 éves időtartamra vásároljuk.

Bízza ránk magát!

Nálunk diszkont ár, magas minőség, ügyfélközpontú kiszolgálás és kiváló szakértők segítik döntésében. Velünk nem járhat rosszul. Válasszon minket!

Telefonszámunk:
+36-30-593-0097
Műanyag lambéria Harmonikaajtó választék már 7.520 Ft-tól!
Biztonsági ajtók

Biztonsági ajtók az Ön védelme érdekében.

  • Több ponton záródó


  • Acéllemez, vagy faborítású


  • Hőszigetelés 4.0 W/m2K


  • Biztonsági, másolásvédett kódolt kulcsok

Biztonsági ajtó kínálatunk elsősorban lépcsőházak, társasházak védelmét teszi lehetővé. Nyaralókba, lakóházakba, közösségi- és szociális épületekbe, valamint ha a tervezési feltételek megengedik, ipari és egyéb létesítménybe is beépíthetők. Ajtóinkat több színben, garanciával kínáljuk.
 
Az általunk kínált betörésvédelmi bejárati biztonsági ajtók 15, illetve 18+1 ponton záródó acéltüskés zárszerkezettel, valamint megerősített acélszerkezettel vannak ellátva, hogy Ön minden kétséget kizáróan biztonságban tudja otthonát.
 
Ha segítségre van szüksége, mielőtt biztonsági ajtót vásárolna, kérje SZAKMAI TANÁCSUNKAT, vagy ELŐZETES HELYSZÍNI FELMÉRÉSÜNKET, hogy megkönnyítsük a döntését!
Biztonsági záras kivitel


Acél biztonsági ajtó mahagóni

67.000 Ft

Részletek...
 
Acél biztonsági ajtó mogyoró

67.000 Ft

Részletek...
 
Acél biztonsági ajtó fehér

67.000 Ft

Részletek...
 
Acél biztonsági ajtó barna

67.000 Ft

Részletek...
 

Biztonsági ajtó beépítés

Cégünk szakemberei készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben a nálunk vásárolt biztonsági ajtót Ön szeretné beépíttetni otthonába. A biztonsági ajtó beépítése több összetevőből áll, így az ár meghatározásakor figyelembe veszünk minden tényezőt, hogy ne kelljen Önnek plusz költségekkel számolnia.
 
Biztonsági ajtó beépítésének ára: 25.000 FtBiztonsági ajtó beépítés már 25 000 Ft-ért!
(Az ár tartalmazza az ÁFA-t!)
 
A biztonsági ajtó beépítése tartalmazza
  • a megvásárolt ajtó kiszállítását,
  • a régi ajtó bontását és elszállítását
  • az új biztonsági ajtó beépítését (kötőelemekkel, PUR habbal)

Mielőtt biztonsági ajtót vásárolna, kérje szakemberünk segítségét!

Nyilvánvaló, hogy az olcsó biztonsági ajtó nem feltétlenül jó is. Ha Ön valódi biztonságra vágyik, ne érje be a legolcsóbb árakkal!
Mi garantáljuk, hogy a cégünk által forgalmazott bejárati biztonsági ajtók ádáz körülmények között is megállják a helyüket: az acéllemez szárnyrész és a megerősített tokszelvény biztosítja a megfelelő védelmet.
 
Kérje helyszíni felmérésünket (3.000 Ft), hogy segíthessünk a megfelelő acél biztonsági ajtó, vagy biztonsági rács kiválasztásában, hiszen az ajtó biztonsági funkciója egy lakás vonatkozásában a legfontosabb. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.