EU ügyfeleink részére

Jó tudni!

Ablak vagy ajtó vásárlásakor a megfelelő ár, minőség az egyik legfontosabb kritérium. Nagyon fontos a jó döntés, ugyanis épületünk ablakait, ajtóit, és egyéb perifériáit minimum 30 éves időtartamra vásároljuk.

Bízza ránk magát!

Nálunk diszkont ár, magas minőség, ügyfélközpontú kiszolgálás és kiváló szakértők segítik döntésében. Velünk nem járhat rosszul. Válasszon minket!

Telefonszámunk:
+36-30-593-0097

Akciós műanyag nyílászárók!

Trapézlemez és cserepeslemez szaktanácsadás

Amennyiben trapézlemez, vagy cserepeslemez vásárlás előtt áll, hívja munkatársunkat, aki telefonon, vagy személyesen is segítségére lesz minden kérdésben! Trapézlemez, cserepeslemez szakemberünk telefonszáma: +36-30-508-5792

Trapézlemez és cserepeslemez akció a webudvaron

 
Akció!Vásároljon a cégünk által kínált bármelyik trapézlemez, vagy cserepeslemez típusból és most minden egyes négyzetméter után 4 db kötőelemet kap ajándékba! Ne habozzon, éljen a lehetőséggel, spóroljon velünk! Amennyiben tanácsadásra van szüksége vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal telefonon, vagy e-mailen!
Cserepeslemez

  • Esztétikus


  • Tartós bevonat


  • Könnyű, gyors szerelés


  • Gazdaságos vásárlás

Fontos tudnivalók a cserepeslemezről

A cserepes lemez az egy- és többlakásos családi házak, gazdasági és közhasznú épületek, templomok és más műemlék jellegű épületek tetőinek modern, tartós és esztétikus befedését szolgálják. A két oldalon horganyozott és több rétegű festékkel bevont cserepeslemezek garantálják a hosszú élettartamot. A többfajta felületen való felhasználhatósága, valamint a széles színskála lehetővé teszi, hogy a tetőt a homlokzattal és a környezettel összhangba hozzuk. Annak köszönhetően, hogy a lemezeket konkrét hosszúságban gyártják le, a hulladékot minimális mennyiségre csökkentették. A cserepeslemez súlya mindössze kb. 5 kg/m², ami azt jelenti, hogy a hagyományos cseréphez képest közel tízszer könnyebb.
polmetal.jpg

Cserepeslemez gyártóink

A PN-70/H-046051 lengyel szabvány szerint készült SZAFIR 350, és SZAFIR 400, KRON 350 és KRON 400 (2003. májusától kaphatók) cserepes lemezeket a B, L és U olyan épületek tetőinek befedésére lehet használni, amelyeknek dőlésszöge nem kisebb, mint 8° (14%).
 
Az acél az építőipar alapvető és nélkülözhetetlen anyagainak egyike. Tetőfedésként felhasználva megkönnyíti a felrakást és egyúttal lehetővé teszi a fa tetőszerkezet költségeinek csökkentését. A Halny cserepeslemez az ArcelorMittal Construction terméke, amely egyesíti az acél szilárdságát és tartósságát a cserepek esztétikájával. Gyártásához a legjobb minőségű nyersanyagokat használjuk. Lényeges, hogy a termék, amely Önökhöz eljut, a nyersanyagtól egészen a végtermékig a konszern gyártósorain megy keresztül, és a gyártást minden szinten egységesminőség-ellenőrzés kíséri. Ez biztosítja számunkra az állandó, legkiválóbb termékminőséget.
 
Cégünk az Ön igényeinek megfelelően a legjobb gyártók termékeit kívánja forgalmazni. Cserepes lemez kínálatunkban a POLMETÁL PRUSZINSKY termékei mellett az ARMAT cserepeslemezeit találhatja meg. A gyártók a legjobb minőségű fém tetőfedő termékeket kínálják.
 

Színminták (SZAFIR és KRON cserepeslemezekhez)


szinminta_fenyes.gif
Fényes
szinminta_matt.gif
Matt
szinminta_pural.gif
Pural
 

Színminták (HALNY cserepeslemezekhez)

Halny cserepeslemez színminták


Áraink minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t!

 

Halny

 

 festékréteg vastagság
 Br Ár/m2
fényes 25 um
matt 35 um
0,5 mm
0,5 mm
2 000 Ft
2 000 Ft

     
maximális hossza 820-6150 mm  
Hasznos széleség: 1120 mm
 

 

SZAFIR

 

1_szafir.jpg
 festékréteg vastagság
 Br Ár/m2
fényes 25 um
matt 35 um
0,5 mm
0,5 mm
2 730 Ft
2 960 Ft

     
maximális hossza 950-5350 mm  
Hasznos széleség: 1100 mm
 
 

KRON

 

1_kron.jpg
 festékréteg vastagság
 Br Ár/m2
fényes 25 um
matt 35 um
pural 50 um
0,5 mm
0,5 mm
0,5 mm
2 710 Ft
2 960 Ft
4 250 Ft

     
maximális hossza 950-5300 mm  
Hasznos széleség: 1100 mm