EU ügyfeleink részére

Harmonika ajtók széles választéka

HarmonikaajtókKis szélességű folyosók, fürdőhelyiségek praktikus és egyben esztétikus elválasztója lehet egy megfelelően kiválasztott harmonikaajtó. A színek és formák választéka igen nagy, így bármilyen belsőépítészeti elképzelés megvalósítható a honlapunkon található harmonika ajtók segítségével. Az egészen olcsó harmonikaajtók mellett kifinomult kivitelezésű, a magasabb igényekhez igazodó ajtó típusok is rendelkezésére állnak, amennyiben minket választ.

Jó tudni!

Ablak vagy ajtó vásárlásakor a megfelelő ár, minőség az egyik legfontosabb kritérium. Nagyon fontos a jó döntés, ugyanis épületünk ablakait, ajtóit, és egyéb perifériáit minimum 30 éves időtartamra vásároljuk.

Bízza ránk magát!

Nálunk diszkont ár, magas minőség, ügyfélközpontú kiszolgálás és kiváló szakértők segítik döntésében. Velünk nem járhat rosszul. Válasszon minket!

Telefonszámunk:
+36-30-593-0097
Harmonikaajtók

  • Praktikus és esztétikus


  • Egyszerűen, házilag felszerelhető


  • Nagyszerű térelválasztó


  • Részletes szerelési útmutatót adunk

A kis alapterületű lakóterek gyakori problémája a közeli és egyirányba nyíló ajtók helyigénye. A hagyományos ajtó által elfoglalt hely is kényelmetlenné teheti a lakásban való közlekedést, a szűkös tér pedig rossz közérzetet okoz. A hagyományos beltéri ajtók kiváltására kiváló megoldás a Marley harmonikaajtó, amelyet gazdag típus-szín és méretválasztékban kínálunk. Összeszerelésük egyszerű, házilag kivitelezhető, nem igényelnek karbantartást. Működésük csendes, a környezetéhez való illeszkedésük pedig nagyszerű térelválasztóvá teszi ezeket a termékeket. A harmonikaajtók szélessége az azonos színben kapható kiegészítő lamellákkal tetszés szerint növelhető.

 

Amennyiben igényli, a házhozszállítás futárszolgálattal is megoldható, részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken!Melodie ajtó

12.900 Ft+ÁFA

Részletek...
 
Akkord ajtó
akkord.jpg

10.000 Ft-tól
AKCIÓS!

Részletek...
 
Tango ajtó
tango.jpg

15.400 Ft-tól

Részletek...
 
Eurostar ajtó

17.000 Ft-tól

Részletek...
 
President ajtó

28.900 Ft-tól

Részletek...
 
Jazz ajtó

29.900 Ft+ÁFA

Részletek...
 
Symphonie ajtó

29.900 Ft+ÁFA

Részletek...
 
President NE ajtó

33.300 Ft+ÁFA

Részletek...
 
New Gen ajtó

45.600 Ft-tól

Részletek...