EU ügyfeleink részére

Jó tudni!

Ablak vagy ajtó vásárlásakor a megfelelő ár, minőség az egyik legfontosabb kritérium. Nagyon fontos a jó döntés, ugyanis épületünk ablakait, ajtóit, és egyéb perifériáit minimum 30 éves időtartamra vásároljuk.

Bízza ránk magát!

Nálunk diszkont ár, magas minőség, ügyfélközpontú kiszolgálás és kiváló szakértők segítik döntésében. Velünk nem járhat rosszul. Válasszon minket!

Telefonszámunk:
+36-30-593-0097
Műanyag lambéria Harmonikaajtó választék már 7.520 Ft-tól!

Építésziroda Dabas

A Nagyszegi és Társa Építésziroda Dabason és Pest-megyében, valamint Budapesten vállal építész tervezői mérnöki munkákat, szolgáltatásokat. A tervezés során a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, 2D és 3D látványtervekkel segítjük elképzelésének megvalósítását.
 

Autófóliázás

Autófóliázás Dabason a Dekor Center műhelyében. Minőségi autófóliázás kedvező árakon, garanciával. Llumar autófóliával az ön autója is ellenállhat a karcolásoknak és a kőfelverődéseknek. Védje autóját autófóliázással, őrizze meg az eredeti fényezést.

Trapézlemez és cserepeslemez gyártás

Minőségi trapézlemez gyártás és cserepeslemez gyártás Zsámbékon. Egyedi méretben és színben vállaljuk rövid határidővel trapézlemez és cserepeslemez gyártását, többféle profilmagassággal.